Welke kleur zeemeermin deken past bij jouw horoscoop kleur??

Welke kleur zeemeermin deken past bij jouw horoscoop kleur??

Weet je niet welke kleur zeemeermin deken het beste bij jouw past? Dan hebben wij voor jouw een interessante tip om de beste kleur deken te halen.

Je horoscoop kleur is een kleur waar jij je energiek voelt. Wanneer jij je horoscoop kleur draagt of het in je interieur verwerkt helpt dat om je energiek te voelen, maar het kan ook je energie verhogen en je zelfverzekerder maken. Kijk maar eens welke zeemeermin deken jouw horoscoop kleur is.

Waterman, 21 januari t/m 18 februari, kleur aqua blauw – groen

Tweelingen en Watermannen hebben veel dezelfde eigenschappen (eerlijk, trouw, altijd vriendelijk), vandaar dat aqua blauw, groen ook bij de Waterman past.

zeemeermin deken aqua blauw
Zeemeermin deken aqua blauw

Vissen, 19 februari t/m 20 maart, kleur paars

Als Vis heb je een grote fantasie en ben je heel gevoelig. Een zachte paarstint, zoals lila, is daarom jouw kleur. Ook je dromerigheid en creativiteit passen goed bij lila of donkerpaars.

zeemeermin deken paars
Zeemeermin deken paars

Ram, 21 maart t/m 20 april, kleur rood,

Je bent avontuurlijk en zit meestal vol energie. Je gaat geen uitdaging uit de weg. Daarom past de kleur oranje , rood goed bij je. Vooral een warme tint oranje siert de ram. Zo lijk je nog krachtiger en zelfverzekerder.

zeemeermin deken rood
Zeemeermin deken rood

Stier, 21 april t/m 21 mei, kleur groen

Je bent heel warmhartig. Ook hou je van gezelligheid. De kleur groen, rood past daarom goed bij je. Vooral een warme donkerrode kleur, zoals bordeaux, is helemaal jouw ding. Die kleur draag je daarom ook graag in het najaar.

Tweelingen, 22 mei t/m 21 juni, kleur geel

Jeugdig, dat zijn de meeste Tweelingen. Ze zijn openhartig en intellectueel en houden van alle nieuwe dingen die op hun pad komen. Groen, geel is daarom de kleur voor de tweelingen: jeugdig en vol energie.

zeemeermin deken geel
Zeemeermin deken geel

Kreeft, 22 juni t/m 23 juli, kleur grijs,

Hoewel je als Kreeft op het eerste gezicht soms saai lijkt, ben je van binnen juist heel creatief. WIT/ GRIJS is daarom echt iets voor jou. Het past bij je fantasierijke karakter en je creativiteit, maar ook bij de overgevoeligheid die je soms ervaart.

zeemeermin deken grijs
Zeemeermin deken grijs

Leeuw, 24 juli t/m 23 augustus, kleur geel – rood

De koning van het dierenrijk en van de sterrenbeelden: de Leeuw. Daar past geen andere kleur bij dan koninklijk rood en goud. Je liefdevolle karakter en warmte weerspiegelen die kleur als geen ander.

Maagd, 24 augustus t/m 23 september, kleur ROZE , Blauw

Blauw, roze past heel goed bij de Maagd. Het liefst lichtblauw, omdat je altijd heel keurig en ijverig bent. Ook je bescheidenheid, die je vaak siert, en je geordendheid schreeuwen de kleur roze en blauwe. Een nette en mooie lichte kleur, dat is typisch iets voor jou.

zeemeermin deken roze
Zeemeermin deken roze

Weegschaal, 24 september t/m 23 oktober, kleur roze

Zeg je Weegschaal, dan zeg je de kleur roze. De kleur van romantiek en charme, maar ook van tederheid. Die eigenschappen zijn jou op het lijf geschreven, vandaar dat de kleur roze goed bij jouw karakter past.

Schorpioen, 24 oktober t/m 22 november, kleur goud

Je hebt heel veel passie en gaat doelgericht te werk in het leven. Bovenal ben je zeker van je zaak en heb je een diepzinnige persoonlijkheid. De kleur die bij jouw passie en sprankelende persoonlijkheid past, is daarom goud.

Boogschutter 23 november t/m 22 december, kleur blauw

Levenslustig, dat ben jij. Je bent vaak goedgehumeurd en eeuwig positief. Blauw straalt energie uit en maakt anderen vrolijk en is daarom echt jouw kleur.

zeemeermin deken blauw

Steenbok, 23 december t/m 20 januari, kleur lichtblauw

Net als de maagd siert de kleur blauw je heel erg. Het past namelijk goed bij je zachte karakter, het vele geduld dat je hebt en je voorzichtigheid. Wat dat betreft is lichtblauw typisch steenbok, maar krachtig donkerblauw past ook goed bij de ambitieuze trekken die je hebt.

Welke kleur zeemeermin deken past het beste bij jouw horoscoop kleur?

Interessant? Deel het met iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *